Clearence

Publicerad 2016-10-16 16:48:34 i Hong Kong,

Tjena mittbena!
Läget? Här är allt fint. Har haft en bra dag här i Hong Kong trots de stundande testen. Vi började med exklusiv söndagsfrukost här på våning 15. Vi åt inget mindre ääään.... yoghurt! Valde sedan kurser inför nästa år (alltså till NZ) och har styrt upp det helt perfekt då vi endast kommer ha lektioner måndag, tisdag och onsdag. Lite så lagom tycker vi. Sen hade vi lite lunchplugg med snabbnudlar på våning två här hemma innan vi tänkte ta oss 1. till bokaffären för att köpa tippex, 2. till bibblan för kaffe och 3. till pluggvåningen på skolan. Bokaffären hade stängt, likaså pluggvåningen på skolan och vi köpte inte kaffe utan energidryck på 7eleven. Vi hamnade visserligen till slut i biblioteket men endast läsandes en powerpoint i vars en skön fåtölj. Spenderade ett par timmar där innan vi tog oss hemåt igen för ett skypesamtal med världens snällaste Sebastian som hjälpt oss med kinesiskan och fyllt i väldigt många hål som läraren inte förklarat. Efter vår numera dagliga och sjukt härliga kvällspromenad avslutade vi med en shoppingtur i mataffären. Vi skulle in om snabbt och ha ett paket ägg. Vi kom ut med två fulla påsar. Varför? Det var clearence i hela butiken. Alltså det kan vara det bästa som finns. Vi hittade lyxvaror såsom keso, melon, yoghurt, creme cheese och det bästa av allt - en ost. Fattar ni vilken lycka som uppstår för en student när osten är på rea? Det är bättre än nybakade kanelbullar det!
Och så den utlovade bilden. Glammigt.

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2016-10-16 17:15:01

Så bra att Sebastian kunde hjälpa er, kanon!
Verkar som ni haft en bra söndag med lyxshopping och härlig promenad.
Kram på er :)

Postat av: Jeanette

Publicerad 2016-10-17 06:17:44

Härligt med matfest! Vi håller tummarna för att det går riktigt bra på testen. Låter ju kanon att kunna bestämma sitt schema själv-spännande att få höra om vad som väntar nästa termin. Kram från höstmörkret

Postat av: Kerstin Forsell

Publicerad 2016-10-18 11:15:53

Hej, in ser ut att ordna det bra för er som vanligt !

Hörde att orkan är på väg, så håll i hatten...Hur går det med fotknölen Fanny?
Här är det fullt upp med höstbruk och alla djur hundar, katt, hönor och kycklingar, de senare mycket söta och äter ur handen. De bor i hallen för tillfället, så de piper mat mat mest hela tiden.

Kram och tack för alla fina bilder

Farmor Kerstin

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela