Boat party

Publicerad 2016-10-02 17:25:36 i Hong Kong,

Hallå!
Nedrans vilken bra dag vi hade igår alltså! Vi var en massa utbytesstudenter som gått ihop och hyrt inte en, utan två båtar för en dag där det ingick dyck, mat, musik, wakeboard osv osv. Samlades vid piren klockan 10 på morgonen och sen bar det iväg mot Clearwater bay. Där hakade vi ihop båtarna, satte igång musiken och festen kunde börja! Vi bara gled omkring hela dagen, guppade vi inte runt på en flyväst i havet så hängde vi på däck (Konstant en flaska vin i näven). Det var sjukt bra helt enkelt. Vet inte hur vi tänkte när vi inte använde solskyddsfaktorn på 50+, men av någon anledning låg den längst ner i väskan hela dagen. Det tog inte så illa som man kan tänka sig, men vi har ändå en icke så blygsam röd färg i ansiktet.
Idag, efter att ha sovit i ytterst välbehövliga 12h, gjorde vi det mest logiska man man kan göra på en söndag när man druckit på tok för mycket vin dagen innan; åkte till en matmarknad. Och där smakade vi på vartenda prov som gick att hitta, köpte Kombucha (fermenterat te, jevla bra grej alltså), långkokt lamm och chorizomacka. Yum yum yum. Efteråt strosade vi omkring i Soho tills vi kände att både kvarterskrogen och kudden kallade. Efter denna superba helg måste vi kanske ta tag i åtminstone lite plugg imorgon. Kanske.
 
 
 
 
 
 
 Tong Chong street market ligger vid Quarry bay, finnes endast på söndagar och även om den är ganska liten så är den väldigt bra!
 En av dagens rätter!

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2016-10-02 17:54:49

Så härligt det ser ut, hade gärna varit med på den båtturen.
Matmarknad på en dagen efter, kan inte bli bättre. Här hemma har det varit en soffdag framför tv:n då regnet bara öser ner.
Ha en bra vecka töser!
Kram på er :)

Postat av: Jeanette

Publicerad 2016-10-03 06:29:51

Så härligt det ser ut-tur att vädret höll sig i schack. Wrapen ser också god ut.Ha en bra arbetsvecka- själva päser vi runt några dagar till i sol o värme :) Mega kramar

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela