Ägg, promenader, plugg och en liten utflykt

Publicerad 2016-10-15 17:17:48 i Hong Kong,

Tja,
Helt plötsligt så var även lördagen slut och vi har lyckats missa att blogga igen. Sooorrryyy. Det är ju dock så att vi har ungefär lika mycket att säga som det finns gott kaffe i Hong Kong, alltså i princip nada. Igår pluggade vi fram till vår enda lektion som var kinesiska. Sen kände vi att vi hade suttit stilla så länge så vi drog oss ut på en promenad. Har hittat ett väldigt fint promenadstråk-ish längs vattnet så vi har kommit fram till att vi ska försöka ta oss en tur där om dagen. Speciellt nu när vi är smått stillasittande och rastlösa pga den kommande veckans test. Idag tog vi dock lite ledigt för att förena nytta med nöje och åka till IKEA. Kom även fram till att vi varit på IKEA 4 gånger sen vi kom hit. Efter noggrann huvudräkning blev det ett besök var tionde dag. Rimligt. Idag hade vi dock ett mission: köpa nytt täcke. Alltså vi har ju redan ett, men det sover vi på då madrassen är hård och eftersom ac:n i princip måste vara på på natten för att man ska kunna andas så behöver vi ett täcke att ha som täcke också så att säga. Så det fixade vi. Det och köttbullar med mos och sås som vi kan värma i micron. Den högsta graden av matlagning vi når här förstår ni! Nu - säng. Imorgon - vårt viktigaste uppdrag blir att ta en bild till bloggen för att vi inte har någon idag. HEJ.  

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2016-10-15 17:42:14

En tur till Ikea är alltid trevligt och goda köttbullar har de. Nu har ni söndagens middag klar.
Lycka till med proven nästa vecka!
Kram på er girls :)

Postat av: Jeanette

Publicerad 2016-10-16 08:02:35

Vad gjorde vi utan IKEA? En trygg punkt nästan i hela världen -tack Ingvar!
Skönt att ni börjar hitta de små guldkornen i HK-njut av varma promisar - hemma har vi snålblåst och regn på tvären -kram.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela