Tamar Park och god mat

Publicerad 2016-11-11 16:05:24 i Hong Kong,

Hej hej hemskt mycket hej!
Här i HK har vi en kombination av sjukstuga (den har pågått på våning 18 i tre livstider nu) och pluggstuga (den har pågått överallt hela tiden ungefär lika länge). Vi kurerar, äter, pluggar, äter, går på lektion, äter och så kanske vi råkar kolla på en serie då och då. Ikväll dock så tog vi våra rastlösa kroppar till  mtr-stationen Admiralty. Därifrån, alltså mitt bland alla skyskrapor traskade vi vidare till ett för oss nytt område: Tamar Park. Här var det kvällen till ära brittisk matfest i mindre skala. Det var ytterst väldigt trevligt. Vi drack vars en god drink och käkade gudomlig mat. Och ja den var verkligen gudomlig trots att den var brittisk! Då maten var ganska dyr så sa våra plånböcker att en rätt räcker. Så vi valde smält ost med rostat bröd och en massa örter. Det var bara det att killen i kassan glömde ta betalt så vi hade helt plötsligt råd med en rätt till. Det kan ju vara det bästa som kan hända två studenter. Det är liksom bättre än lyckan man känner när man vinner på lotto tror jag. Vi bestämde oss för frittar med tryffelostsås. Ja ni hör ju, det kan ju inte bli fel. Sen tog vi tunnelbanan till Wan Chai, strosade runt och konstaterade att 'hit måste vi åka igen' då där fanns en hel massa barer och även en marknad som tyvärr hade stängt. Nu har vi alldeles precis kommit hem. Var lata och tog en taxi hem. Vem orkar byta tåg 2 gånger liksom?
 
 
 utomhusbio med! riktig mysfaktor på den.
 åt med hyfsad utsikt över kowloon

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2016-11-11 19:02:51

Pluggstuga från ni ha lite till men sjukstuga.....det kunde ni ju slippa ha.
Kul att ni hittar områden med god mat som ni inte betalar för härligt!
Trevlig helg töser och massor av kramar till er:-)

Postat av: Jeanette

Publicerad 2016-11-12 07:28:22

Skönt att höra att sjuklingen är på benen och njuter av uteliv o mat. Ser mysigt ut i parken - mat säger man ju aldrig nej till i synnerhet om den är gratis :) Förbli friska och ha en god fortsatt helg!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela