Snögubbe

Publicerad 2016-11-13 13:53:54 i Hong Kong,

YO
Idag kom minsann värmen tillbaka till oss. Efter flera dagar med jeans var det skönt att återgå till shorts och linne. Igår gjorde vi inte många knop. Forsan hade migrän så vi kollade på ett par serier, en film och käkade nutella. Himla skön dag. Dessutom provade vi ett nytt sorts bröd. Vi som i princip aldrig äter bröd slog på stort och köpte sötpotatisbröd. Vi blev nog inte helt sålda haha, men det var kul att prova!
Idag söndag har varit en salig blandning av allt. En del plugg, en del gruppmöte, en del lunchmöte och sen en långlång kvällspromenad. Och nu är denna söndag också slut. Eller ja, nästan i alla fall. Nästa vecka blir lika skojjig, vars 2 presentationer och 2 grupparbeten som ska göras klart. 
En grej som dock hamnar på plussidan är att vi äntligen bestämt vart vår lilla resa går. Fiona är tillbaka i kina och då måste vi ju bara hälsa på! Hur perfekt är inte detta? En egen local guide. Nu ska vi bara boka biljetterna också. 
En till bild från i fredags!
Kolla snögubben!! Kan vara den sötaste vi någonsin sett!! Det är så fint med allt julpynt nu, nästa vecka väntar en skandinavisk julmarkand också. Kul!
Och en annan bild från vår lilla promenad. Så myyyysigt, de spelade dessutom oh tannenbaum här uppe.

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2016-11-13 18:34:02

Gott med värme- hoppas den håller i sig. Vill också känna julstämningen i HK... kommer snart :) Här hemma får vi nöja oss med två fina soldagar o smutt på glöggen yummi. Kram till er o håller som vanligt tummar o tår för lyckad arbetsvecka.

Postat av: Karin

Publicerad 2016-11-13 20:01:42

Så skönt att ni fått värmen tillbaka.
Mysigt med allt julpynt och skandinavisk julmarknad.
Vad kul att ni ska åka och träffa Fiona!
Ha det gott och lycka till med allt ni ska göra i skolan denna vecka.
Kramar i massor:-)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela