Happy Valley

Publicerad 2016-11-27 12:21:52 i Hong Kong,

Tjena!
Här har det nu varit minst sagt sparsamt med inlägg igen. Det blir så när man har besök och ont om både tid, material och motivation på en och samma gång men å andra sidan tror jag ni förstår ändå. Hur som. Det är ingen större mening med att jag skriver om alla dagarna utan plockar istället ut det mest relevanta (om jag minns hehe..). Torsdag/fredag förra veckan satt vi endast och försökte få ihop vårt sista grupparbete, nu är alltså de 4 arbetena över. Naajzzz. Detta firade vi med att gå på julmarknad i lördags. I det stora hela var det inget att hänga i granen så att si, men lussebullar fick vi och det var det som räknades. Därefter tar vi ett STORT kliv till onsdag kväll då vi äntligen tog oss i kragen och åkte till Happy Valley, alltså hästkapplöpningsbanan (är det ens ett ord?) där en stor del av Hong Kong hänger varje onsdag och satsar pengar på pollarna och dricker öl. Mäktigt ställe faktiskt men det var förbaskat jädra kallt. Alltså under 15 grader.. winter is coming. Vädret kan jag ju kommentera lite till och säga att det har skett en drastisk förändring de senaste dagarna, det är kallt mest hela tiden men AC:n, den spittas på som aldrig förr och det är sååå skönt.. Vi har också passerat det där 1-månads-strecket och om lite mer än 3 veckor är sista tentan över, sinnes! Men först ska vi ju resa, då jäklar kanske bloggen kan få lite liv igen. 
Uppvärmningsbanan eller vad man kallar det. Är inte så hemma i branschen
Rätt gott om folk ändå!
 
Ja det var dom bilderna jag hade att bjuda på. Kan inte lova när vi hörs nästa gång, men snart förhoppningsvis. Glad första advent på er, hoppas ni får en härlig söndag! 

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2016-11-27 18:37:00

Så härligt med ett inlägg- vi har väntat minsann :) Förstår också att annat går före och är nöjda med när det än kommer. En kall adventssöndag har vi haft där vi värmt oss med glögg o pepparkaka. Skönt att kunna läsa lite om er -sätter guldkant -kramar till er!

Postat av: Karin

Publicerad 2016-11-28 15:16:40

Visst har väntat på inlägg, men vi vet ju att det inte alltid lätt att hinna med allt. En tur till hästkapplöpningsbanan - trevligt!
Ha det gott töser!
Kramar i massor till er båda:-)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela