Tjoho

Publicerad 2016-05-19 06:04:27 i Nya Zeeland,

Allt är fortfarande bra med oss. Så fort vi är hemma hänger vi med den lilla kisen som har marathon i lägenheten dagarna i ända. Terapi för oss alla att leka aport med en gammal strumpa som vi gjort om till leksak. Vi börjar se ljuset i tunneln, även om de flesta av våra vänner nu ser ut som zombies alla dagar i veckan (inkl vi själva). När man slutar bry sig om pengarna tar slut, om hyran är betald eller att man äter chips till middag och förstör hjärnan med energidryck. Vi tänker i alla fall se det positivt och skrattar lite åt spegelbilden på morgonen. Problemet är att hur mycket vi än kämpar blir de där förbaskade to-do-listorna inte kortare. Snarare tvärt om faktiskt. Imorgon är det faktiskt endast 5 veckor tills vi står med fötterna på svensk mark igen och ska fira midsommar. Hur stört är inte det? Saken är bara den att på dessa fem veckorna ska vi; 1 - slutföra alla uppsatser/arbeten och har fem st kvar, 2 - ta oss igenom två tentor, 3 - adressändra överallt, 4 - organisera med papper etc inför Hong Kong (vilket är värre än sju veckor ensam i en djungel), 5 - säga upp lägenheten, 6 - flyttstäda lägenheten och 7 (den sista och värsta av dom alla) - packa ihop hela vårt liv och bestämma vad som ska stanna här och/eller vad vi behöver först i Sverige och sen i Hong Kong. Låter skoj va?
 
Men för att prata om något roligare! Idag ska vi ut och roa oss. Eller närmare bestämt ikväll faktiskt. Vi har bokat platser till ett ställe som heter Great Escape där vi ska få testa våra kunskaper som utbrytarkungar. Spännande må jag säga! Hur det gick får ni höra en annan dag! Nu ska vi gå och lämna in våra uppsatser och ta en tequilashot för att jag hört att det är ett fantastiskt botemedel för tandvärk. Låter nästan som vi tänker ta helg på en torsdag? Ja, kanske det. 
Häromdagen hittade vi inte Flat White. Vi letade seriöst i 10 minuter. Här hittade vi henne.... det var skoj haha!

Kommentarer

Postat av: jeanette

Publicerad 2016-05-19 06:30:26

To Do listor är bra - men man ska inte titta på allt samtidigt-ni kommer att avverka punkterna en efter en och upptäcka att det gick ju det med :) Ha en riktigt trevlig kväll-ser framemot bilder?
Kram!

Postat av: Karin

Publicerad 2016-05-19 09:33:48

Helt riktigt ni kommer till att avverka punkterna en efter en och komma på att ni klarat av dem.
Kämpa på töser :)
Ha en trevlig kväll!
Kramar i massor till er :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela