Spel

Publicerad 2016-05-29 07:33:00 i Nya Zeeland,

Halloj!
Ber om ursäkt för frånvaron. Har faktiskt ingen anledning, det har bara inte blivit av att vi skrivit. Efter att ha lämnat in 7000-ords uppsatsen i fredags gick vi till Count down för att köpa en flaska vin och ingredienser till marängschvich. Vi tänkte att vi behövde det och Fiona höll med. Väl hemma igen med ingredienserna vill hon ändå inte ha. Rätt komiskt haha. Vi åt för henne med dock! Efter att ha fått smak på det där vinet så bestämde vi oss hastigt och lustigt för att gå ut för en liten drink. En liten drink blev till en till och innan vi visste ordet av det hade vi hamnat på personalfest. Väldigt random men ingen dum fredagskväll ändå! Igår gjorde vi absolut ingenting. Jag tror inte ni anar hur skönt det var. Vi låg i soffan med pyjamas HELA dagen. Det är första gången på över en månad som vi har kunnat vara totalsunkiga och inte bry oss ett dyft om att plugga.
Denna fantastiska morsdag - GRATTIS MAMMISAR ♥ - har vi spenderat på biblioteket. Nästa uppgift innebär nämligen att designa ett spel, vilket vi har gjort idag. Grymt nöjda är vi, nästan så vi är lite för malliga över det haha. Nu har vi knäckebröd i ugnen och pumpasoppa på spisen. Söndagskvällen kan ju knappt bli bättre än så!
Barnsligt gott!
Klippte och klistrade halva eftermiddagen
 
och här är resultatet! Hur det går får vi veta på fredag då vi ska presentera det och bli bedömda.

Kommentarer

Postat av: jeanette

Publicerad 2016-05-29 08:01:26

Såå fint! Det spelet kommer att göra succé-riktigt proffsigt ju.
Mammorna tackar för uppmärksamhet på sin dag.
Ha en riktigt bra kommande vecka! Kram.

Postat av: Karin

Publicerad 2016-05-29 11:28:12

Verkar som ni haft en trevlig fredagskväll, samt en riktigt skön slappe lördag! Det är ni väl värda :)Vilket fint spel ni gjort!
Denna mamman tackar också för uppmärksamheten både genom blogg och snackestund!
Ha det fortsatt gott och massor av kramar till er :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela