Söndrig vägg

Publicerad 2016-05-04 08:43:26 i Nya Zeeland,

Minst sagt tillbaka till verkligheten. Från morgon till kväll försöker vi få så mycket som möjligt gjort. Men det är rätt tråkigt att läsa om så istället kan ni få vet att våra kära byggarbetare har borrat sönder vår vägg i vardagsrummet. De ringde igår och varnade om att de skulle göra 'ganska omfattande' jobb med väggen i grannlägenheten och att det kunde vibrera i väggrna. JO tack. Det var fint. Nu är skadan inte den värsta vi sett men ändå en spricka på en halv meter i hörnet. Andra reparatörer har också försökt laga både ugn och tvättmaskin utan lycka. De behövde nya delar så vi får gå utan mat och i skitiga kläder ett tag till...
 
Så för att väga upp det har vi käkat göttig lunch 3 dagar i rad istället. I måndags blev det dumplings och koreanska pannkakor, igår teriyakilåda med ris och idag grön curry. Till det 5 liter kaffe och ungefär lika många liter energidryck och te för att hålla oss vakna. Det glamorösa livet som student hehe..
Denna bild summerar ganska enkelt hur vårt liv ser ut just nu. Gott om häng i biblioteket släpandes på 5 miljoner böcker. 
Från en annan lunch en annan gång. 
Och sist men inte minst en strumpa som hamnade i dammsugaren för ett tag sen, mysig va?

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2016-05-04 12:45:45

Vi hållar alla tummar och tår o allt möjligt för att ni får ihop djävuls uppsatsen.
Kan tro det blir en o annan bira och annat bubbel då allt e klart. Stort lycka till med den jättejobbiga veckan! Kramar.

Postat av: Karin

Publicerad 2016-05-06 14:53:46

Kämpa på med era uppsatser töser!
Hoppas att ni får tvättmaskinen lagad - den strumpan ser verkligen ut att vara behov av rengöring!
Kram på er :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela