Potatis i alla former

Publicerad 2016-05-24 04:42:07 i Nya Zeeland,

Bonjour, 
Igår hängde vi som sagt halva dagen i West auckland för att agera Fionas chaufförer. West suger ganska hårt så vi hängde på Starbucks cirka hela förmiddagen. Hanna gick utanför comfortzonen och provade Matcha latte, hon hälsar att det inte är något att hänga i granen. Körde sen tillbaka för en heldag med plugg. Yay. Denna fabulösa tisdag ska ägnas i biblioteket på skolan. Gör dagen lite bättre med torkad sötpotatis som inte låter gott alls men som har blivit vårt absoluta favoritsnacks och vi går till Taiping ganska ofta endast för det. Vi ska även gnälla lite och sedan säga upp vår lägenhet, vi ska ju ändå flytta ut om en månad (hehe japp, vi är i Sverige om en månad idag!) så vi ska hota lite för att få mindre hyra. Längre ner kan ni se hur vår vägg ser ut. 
 
Nu är både sötpotatisen och kaffet slut vilket innebär att även vi är slut. Nu blir det en runda på stan och sen hemåt för mer plugg! 
Det underbara West Auckland Shopping Centre
Ny trend. Spricka som inredningsdetalj är det nya har jag hört.
Än så länge har vi kommit till 27 sidor vars på uppsatsen, på fredag ska den vara klar. Gissar på att den slutar på mer än 30 sidor... Frågor på det?

Kommentarer

Postat av: jeanette

Publicerad 2016-05-24 06:16:44

Inga frågor -stum av beundran- blir trött bara jag hör sidantalet- Men nu är det snaaart över -liite till .Vi är impade.
Kram till er!

Postat av: Karin

Publicerad 2016-05-24 21:04:14

Sprickor som dekoration på väggen - ja då behövs det inga tavlor!
Kämpa på töser ni är så rediga ☆☆☆
Kram på er :-)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela