Lördag, vin och pyssel

Publicerad 2016-05-22 03:07:50 i Nya Zeeland,

Hallå,
Det är lördagskväll hos oss. Vi är hemma alla tre och allt är exakt som vanligt. Vi dricker vin som Fiona har snott med sig från jobbet och har massa tända ljus. Delvis för att det är åska och oväder ute, delvis för att de små ljusen helst ska brinna upp inom 4 veckor hehe.  Vi har även pysslat halva kvällen. Något vi verkligen inte brukar ägna oss åt. Men det går ganska bra än så länge och vi hoppas bara att vår lärare tycker detsamma. Annars har vi inte mycket planerat för denna helgen faktiskt. Mest att tvätta och plugga som står på schemat och imorgon ska vi ut och köra bil eftersom Fiona har uppkörning på måndag.
 
Nu skrev vi detta igår sen började vi kolla på Eurovision-finalen istället hehe. Nu sitter vi istället på ett av våra plugg-café i Parnell. Kaffet kom precis in och strax kommer det även en liten omelett. Som sagt stannar vi här ett tag innan det blir utflykt med bilen senare. Vart vi ska köra? Antagligen till mataffären... det ekar tomt i kylskåpet. 
Japp, vi har färg ÖVERALLT. Tror även att katten fick sig en liten makeover haha. 
 

Kommentarer

Postat av: jeanette

Publicerad 2016-05-22 07:22:56

Glöm inte ta bild på designen- vi vill gärna se slutresultatet :) Omeletten ser ju smarrig ut- bra ställe.
Håller tummarna för Fiona - wish her luck!
Kram till er!

Postat av: Karin

Publicerad 2016-05-22 17:30:07

Mysig hemmakväll med vin,tända ljus och åska det låter härligt:-)
Lycka till med ert pyssel!
Håller tummarna för Fiona☆☆☆
Kram på er:-)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela