Kattpanik och dåliga rör

Publicerad 2016-05-30 08:57:37 i Nya Zeeland,

Tjena,
På vår sida planeten är måndagen snart passerad. Eftersom vi "bara" gjort spelet i helgen var det dags för att ta tag i skrivandet igen. Så vi gick till skolan i morse för att börja på nästa uppsats. Det har tagit i princip hela dagen med lite paus för lunch och en föreläsning. Mer spännande än så blir det nog inte idag tänkte jag säga. Men building managern knackade precis aggresivt på dörren och vi får ju egentligen inte ha katt i lägenheten. Vi fick lite smått panik och katten fick ännu mer panik. Eftersom tanten ser ut som hon ska ha ihjäl oss varje gång vi träffar henne så fick Hanna och katten bokstavligen kasta sig in på Fionas rum och gömma sig medans jag fick hot angående våra vattenrör. Ska bli kul att skicka ännu ett mail till property managern som vi inte drar jämt med. Oh well, sen ska pluggandet fortsätta lite till ikväll eftersom vi inte kommer få mycket gjort imorgon. För imorgon är det ju ingen vanlig dag och Hanna ska firas med hotellfrukost på Langham! Vi får nog fasta ikväll så vi kan frossa imorgon haha. 
 
Dagens plugg såg ut såhär!

Kommentarer

Postat av: jeanette

Publicerad 2016-05-30 17:26:31

Lika gulliga som alltid :) Låter som en bra början på en födelsedag tycker jag - jag passar på att gratta nu då till dej Hanna- då du hinner ha firat halva dan när vi hörs nästa gång! Mys på!

Postat av: Karin

Publicerad 2016-05-30 17:33:51

Kan ju förhoppningsvis inte bli några större problem katten, ni ska ju inte o är så länge till.
GRATTIS PÅ FÖDELESDAGEN HANNA :)
Ät och njut av en god hotellfrukost!
Massor massor av kramar:)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela