Hobbiton

Publicerad 2016-05-16 03:05:35 i Nya Zeeland,

Hej kära vänner!
Ber om ursäkt för vår frånvaro, life happened. Skämt åsido. Men det har varit fullt upp som vanligt. Men vi mår fantastiskt bra (trots ihängande förkylningar) och har haft en riktigt bra helg! Torsdagen och fredagen ägnades åt plugg. Inget skoj med det alls faktiskt. Halva fredagen spenderades dessutom genom att springa fram och tillbaka till banken. Ena turen så var banken stängd pga demonstration, andra turen (på andra banken) så servades maskinen och tredje och sista turen lyckades vi äntligen få in pengar på våra bankkonto. Tur det, annars hade vi minsann inte kunnat köpa några drinkar i helgen. Eller betala hyran för den delen. I lördags blev det dagstur till Hobbiton. Fionas nyinköpta bil är bra för hela lägenheten hehe. Mycket trevlig liten tur dock och Hobbiton var jättefint! På kvällen samlade vi ihop lite folk, hade förfest i lägenheten och drog sedan ut. Först till Ponsonby och baren Little Easy för att sen åka in till stan igen och testa Zeus största konkurrent Face. Avslutade som vanligt med en nattamaud på The White Lady. Igår? Sovmorgon typ hela dagen. Idag? Biblioteket typ hela dagen.  
Här kommer bilder från the Shire;
 
 
 
 
 
 
Nu blir det lunchpaus, sätter en femma på att det blir japanskt idag igen. Fingers crossed för att vi är extremt produktiva denna måndagseftermiddag och att våra gigantiska uppsatser känns lite mindre gigantiska efter idag. 

Kommentarer

Postat av: jeanette

Publicerad 2016-05-16 06:47:01

Oooh så fint i Hobbitland! Fick man gå barfota?
Skönt att ni har hunnit parta också -livet består av mer än böcker. Med all inspiration blir säkert uppsatserna klara denna vecka-kör hårt tjejer.
Undrar om kisen va med till Hobbitland?

Postat av: Karin

Publicerad 2016-05-16 10:24:44

Ni kämpar på med era studier trots förkylningar bra jobbat töser!
Härligt med lite avkoppling emellanåt.
Fina bilder som vanligt!
Kram på er :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela