Glädjande besked

Publicerad 2016-05-11 05:29:43 i Nya Zeeland,

Tjena gurkor!
Vi sitter i ett grupprum på biblioteket. Regnet vräker ner utanför fönstret. Okej, det var ju en överdrift. Det är mest sånna irriterande smådroppar ni vet? Hur som helst är det vinter idag, det känns inte alls bra om ni undrar. Något som däremot är otroligt trevligt är att den ena uppsatsens inlämningsdatum har blivit framflyttad ett par dagar och vi kan pusta ut en liten liten liten aning. Firade därför med sushi och rislådagrej till lunch och självklart med glass till efterrätt. Kändes lite fel att gå där i regnet och äta glass men vad gör det egentligen? Glass är alltid en bra ide. Så det så. 
 
För övrigt så har vi fått en ny familjemedlem. Hon har ännu inget officiellt namn men det finns en hel hope förslag så som Snowball, Sushi, Lambi och Flat white. Kan ni gissa vad det är för något? Exakt. Ett stycke kisemise. En liten vit sak på 7 veckor har flyttat in. Det är alltså Fionas lilla bebis som ni kanske förstod, stackaren får inte ens gå fritt i lägenheten utan att Fiona är där och petar på den. Söt är den i alla fall. Rapport kommer när hon är döpt på riktigt!
Igår var det såhär najs... Det skiftar snabbt vill jag lova.
Word.
 
Miiiisen

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2016-05-11 13:00:50

Vi har iaf inte vinter, fortfarande fint väder här. Så kära små husdjur!
Kämpa på med era uppsatser töser!
Kram på er :)

Postat av: jeanette

Publicerad 2016-05-11 13:41:23

Skönt med lite respit. Lite kelkompisar är ju inte fel - behövs gosedjur när det tar emot.
Är övertygad om att ni fixar alla jobbiga uppsatser- kämpa - vi ser att lovet närmar sig! KRAM!

Postat av: Thomas

Publicerad 2016-05-15 21:33:05

Jag har läst allt på er blogg. Jag är typ ett fan:) Ni skriver vld kul, jag är helt fascinerad av ert liv. Vilka fantastiska resor ni gjort och ni verkar va så grymt sköna människor. Hoppas det går asbra för er! Kram :-)

Svar: Hej Thomas!Vad kul att du fortfarande läser, din kommentar gjorde vår dag i biblioteket väldigt mycket bättre! :)
Kram!
Hanna Fanny Larsell

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela