En onsdag i maj

Publicerad 2016-05-25 08:45:59 i Nya Zeeland,

Tjena! 
Ingen dålig onsdag hos oss på Nya Zeeland kan jag meddela. Började med en lektion tidigt imorse. Den var lika tråkig som vanligt. Tyvärr tappade läraren allt när hon kommenterade något om hospitality industrin i Norge typ första veckan precis som om hon visste OTROLIGT mycket om hur arbetsmarknaden ser ut där.. Det stämde inte. Inte alls. Och vi blev smått sura. Lämnade in våra design boards (superbt betyg för två av tre!! Hanna får vänta en vecka på sitt) och sen tog vi en tur på stan. Klockan var inte ens 10, endast en butik hade öppet så vi hade ju inget annat val än att gå in. Och kom ut med nytt smink. CSN kom idag hehe. I "eftermiddags" tog vi en skön promenad i Domain. Det var länge sen vi hade tid för en promenad så det var helt ljuvligt. Väl hemma igen kändes det som om klockan var närmare 17 men det var endast 14 haha... Har spenderat resten av dagen vid köksbordet. Skickat vår lilla gosiga katt mellan oss, pluggat och käkat sura S och chokladbollar. Fint!
Forsans lilla dockskåpsbord till hennes design board. HUR SÖTT??
Söndagens middag. En svittig burgare när Fiona körde 
Var på jakt efter material till designboardsen, blev uttråkade och det slutade precis som vanligt. Fiona gick i den andra gången, långt från oss.

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2016-05-25 16:36:13

Härligt att ni kopplar av emellanåt från studierna, det gör ni rätt i!
Mmm smarriga hamburgare. Kan inte förstår att Fiona inte vill vara med er....
Kram på er :)

Postat av: SIv

Publicerad 2016-05-26 06:44:37

Stort Grattis till Era fina betyg. Ert
slit kommer säkert att visa sig. Snart
är det sommarlov och Ni kan slappa.
Lycka till med det sista.

Kram

Postat av: jeanette

Publicerad 2016-05-26 14:02:28

Såå fin liten demo restaurang- vilket ju även betyget visar :) Goda hamburgare går att äta både på längden o tvären. Önskar er fortsatt flygande fart på de sista inlämningarna! Kram!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela