2 av 4 done

Publicerad 2016-05-09 04:15:23 i Nya Zeeland,

Hallelujah! Idag har vi lämnat in de 2 första uppsatserna. Även om det är två kvar känns det ändå som en liten milstolpe vi nått idag, SÅ SKÖNT. Lämnade in vid 9 imorse och fixade lite andra saker med den andra inlämningen. Och sedan blev vi så trötta att vi bestämde oss för att bara njuta ett litet litet tag för att börja om på nytt blad imorgon. Så vi gick och köpte vars en kaffe för att piggna till och tog en promenad på stan i solen. Satte oss på en uteservering och käkade lunch. Vars en sallad med kyckling och halloumi, najs! Vi säger alltid 'vi beställer två olika så byter vi' för att vi aldrig kan bestämma oss. Vi försökte byta idag men båda ville behålla så det blev bra ändå haha. Promenerade lite till genom city, köpte vars en glass och nu sitter vi på skolan och väntar på en föreläsning. Välbehövlig dag vill jag lova.
 
Annars? Jo, väggen är lite mer sönder nu. Vi har ordentliga hål nu, man ser alltså in till grannen. Helgen har varit relativt lugn och innefattat lite bio, lite restaurangbesök, solsken och lite mer plugg.  Snart är det över, this too shall pass och sånt som vanligtvis låter som dramatiskt dravel men som nu är heliga ord när klockan ringer på morgonen.
Ser inte så dumt ut va? 

Kommentarer

Postat av: Sara

Publicerad 2016-05-09 04:23:21

Ser gott ut!

Postat av: jeanette

Publicerad 2016-05-09 06:32:07

Well done! Man måste få hämta andan och ta ny energi med små kickar som just slappedag med kaffe o sol.
Hoppas väggen håller terminen ut...

Postat av: Karin

Publicerad 2016-05-09 11:03:05

Bra jobbat töser!!!!!!
Härligt att läsa att ni haft en välbehövlig dag, det är ni verkligen värda. Lunchen ser väldans mumsig ut!
Ha det fortsatt gott och kramar i massor till er :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela