Welcome Harriet

Publicerad 2016-03-17 11:05:29 i Nya Zeeland,

Hola!
Vi hade en hemsk morgon i morse. Började kl 07.00 med att de började riva lägenheten brevid. Alltså väggar, kakel och allt! Det lät ungefär som de rev och borrade i sovrummet. Vi drog täckena över huvet tills vi hörde att Fiona för en gångs skull blivit arg och skrek ut: I'M A DIE, I HATE YOU, I'M A DIE!  Öppnade dörren för att kolla vad som pågick och möttes av 10 byggarbetare varav hälften av dem hade glömt t-shirten hemma. Det kan ju låta som en trevlig syn sådär på morgonkvisten men den skelögda och 65++ herren som är vår granne är av bättre karaktär än alla byggarna tillsammans. Sen fortsatte vår morgon med frustrerande emails mellan fakulteter, knäppgökar och en stackars tant i Hong Kong. Summa summarum blev ingen av oss klokare, gladare eller kom i tid till skolan.
Men eftermiddagen blev i alla fall väldigt mycket bättre. Har gjort det vi är bäst på, alltså spenderat en herrans massa pengar. Matriell lycka. Numera har vi liksom en ny familjemedlem, Yogamattan Harriet.
Igår fick vi leverans till dörren av Mrs C, en hel påse med persikor från deras trädgård. Kan lätt säga att det är de godaste persikorna jag någonsin ätit.
Ikväll gjorde vi smoothies med vår fabulösa mixer. Gutt skit.
Träffade även Kate Moss som ni ser här på bilden, blev helt starstrucked, legend.
Åkte lite minibuss idag. Hanna var jättenöjd.

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2016-03-17 11:18:33

En dag som sluta bra med en ny familjemedlem vid namn Harriet, åka minibuss och ovanpå det smoothies på persikor från snälla Mrs.C.
Njut töser och ha det gott!
Kram på er :)

Postat av: Jeanette

Publicerad 2016-03-18 06:11:57

Ja man kan ju inte säga att ert liv är tråkigt- det händer alltid något och som tur är förgyller ni bloggen med detta. Ett nöje att läsa för oss era små vardagsbestyr.
Bussturen ser ju mysig ut o shoppa måste man alltid -håller endorfinerna uppe i nivå-
Hugs & kisses to you!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela