Trams

Publicerad 2016-03-24 09:31:20 i Nya Zeeland,

Hej påskharar små!
Nu är vi bannemig lediga ända till onsdag, HUR gött låter inte det på en skala!? Man gör testen i grupp och resultat kommer upp på tavlan och tävlingsmänniskor som vi är går vi ALL IN för att få bäst poäng och slå de andra. Förra veckan gjorde vi ett test-test och då vann vi så vi var lagom taggade på att försvara titeln idag. Och jo då. Vi vann hehehe (att vi sen svarade på vissa av frågorna genom att singla slant och att vi blev lagom malliga efteråt är en annan femma). Efter denna fantastiska föreläsning nästintill sprang vi ner på stan och in till Mövenpick för vars en påskglass. Ha. Nu ljög jag. Vi springer i stort aldrig. Först stannade Fiona och köpte nån kinesisk crepes. Därefter stannade vi och köpte brasilianska kycklingsaker. Sen blev det en sväng på banken och en på en jätteaffär som säljer ALLT för att köpa markeringspennor. Tillbaka till glassen. Sjukt god. Dessutom fick vi topping på köpet. 
 
Nu sitter vi alla vid vars en dator med hörlurar inpluggade i öronen och sjunger högt och dansar. Stackars byggjobbare som tvingas lyssna på oss. Nej. Rätt åt dom fanimej. Sen lär vi Fiona lite svenska mellan varven. Dagens ord: trams. För det är det vår inlämning är. 
Dagens high-five-moment: Vi har lagt vantarna på två Avicii-biljetter. SCORE!! 
Crepes-placet
Glaaassss
Våra fagra trynen som ett litet break på alla matbilder
Här har ni kvällens middag. Gårdagens överblivna ostsås, lite extra riven ost och sedan finns det, tro det eller ej, även en paj där under. 

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2016-03-24 12:27:05

Grattis till vinsten och till biljetterna ni små påskakyllingar :)
Njut nu av ledigheten, studa lagom mycket. Glassen ser jättegod ut och ni är så granna så!
Massor av påsk kramar till er :)

Svar: Glad påsk!
Hanna Fanny Larsell

Postat av: Jeanette

Publicerad 2016-03-24 13:57:22

Nu blir det ägg-stra ledigt -hihi. skönt e väl det. Hoppas ni får lite sommarvärme i helgen och kan smaska mer glass. Kram o Glad Påsk!

Svar: Glad påsk!
Hanna Fanny Larsell

Postat av: Siv

Publicerad 2016-03-25 08:43:55

Nu är äggen färgade så nu kan det bli
Påsk.
GLAD PÅSK på Er

kram




Svar: Glad påsk!
Hanna Fanny Larsell

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela