Renovering pågår...

Publicerad 2016-03-06 23:17:13 i Nya Zeeland,

Hej vänner!
Här på vår gata i stan så är det livat vill jag lova. Det borras, bankas och målas och grejas. Vi vet dock fortfarande inte vad de egentligen gör. Men hålla på till juli ska de göra. Skönt ändå. Att vakna kl 07 varje morgon måndag - lördag av slammer (alltså, det är ju egentligen bara Hanna som vaknar av sånna småljud).
 
Vi hade en urbra dag igår. Efter ett litet arbetspass på kontoret under förmiddagen knäckte vi en cider lagom till lunch för då jobbade vi liksom på övertid. Käkade lite mat och packade sedan med oss Fiona, badkläderna, solkrämen, strandtenniset och mojiton och åkte till Mission Bay. Solade och badade ett par timmar och sen åkte vi hem igen och gjorde morotssoppa. Idag har vi en lektion vid 15-tiden. Innan dess ska vi hinna med ett träningspass, lite pappersarbete och helst lite plugg också. Ja ni ser ju hur låg prio plugget har. Vi är redan trötta på det hah.. 
Vårt kontor. Exklusivt är det. Bra musik spelas det alltid också.
Vamos a la playa
Detta kan vara årets sötaste bild. Hon blir HELT galen så fort hon ser en hund och igår blev hon smått uttråkad på stranden och sprang därför och hämtade någon annans hund och parkerade denna på vår filt. Till Fionas besvikelse var dock hunden mindre sugen på att stanna och traskade snabbt vidare. Vi fick oss ett gott skratt i alla fall. 
Sist men inte minst en bild från när vi tog båten till Rangitoto. Auckland är rätt fint ibland!

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2016-03-07 06:23:31

Tycker ni verkar ha ganska fullt upp.
Skönt att ha stranden nära - ser gott ut
Undrar va hundägaren tänkte?
Ha en bra arbetsvecka - och många hugs &kisses!

Postat av: Karin

Publicerad 2016-03-07 12:42:01

Måndag lika med ny arbetsvecka. Det är bara till att gilla läget.
Vågar ni ta med Fiona till stranden fler gånger...
Ha det gott töser och kämpa på!
Kramar i massor till er :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela