Påskmat?

Publicerad 2016-03-26 12:37:09 i Nya Zeeland,

Hallå,
Vi har en riktig innesittarhelg. Lite för att det är påsk och det mesta är stängt, lite för att vi behöver plugga massor och en del för att vi inte riktigt känner för att vistas bland folk atm. Igår tittade vi till exempel på PS i love you och grät ikapp lite medan vi drack upp Fionas vin. Vi anser att man inte kan se den filmen utan att gråta en skvätt men Fiona rörde inte en min. Över vårt förstånd kan vi härmed berätta. Men, vi har inte blivit zombies. Har spenderat lite av dagen på bibblan pga grupparbete och sen köpte vi med oss Better Burger till saccosäckarna vid britomart och njöt av en riktigt göttig burgare i solen. Ikväll har vi hängt i poolen och bokat biljetter till sydön i slutet av april, Yay!
 När vi går till macken och handlar gör vi det antingen i pyjamas eller uppklädda till tänderna och redo för fest. Tur att de numera är våra polare där inne. 
Denna lilla krabat gjorde oss sällskap under lunchen. Asså huuur söt? Och så liiiten! Man skulle kunna gömma han i en sko och ta med honom hem utan att ägaren märkte typ.
 
 

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2016-03-26 15:06:40

Hoppas att ni tog den lilla varelsen med er hem. Den får gärna bo hos oss Tumatorpsvägen.
Ni ser ju ut till att ha ett fint påskväder, så har även vi idag, nice.
Ha det fortsatt gott töser och massor av påsk kramar till er :)

Postat av: Jeanette

Publicerad 2016-03-26 16:17:20

Är imponerad av de offentliga saccosäckarna- varför har vi inte såna?
Gullig vovve för att va så liten-tror ni han märker att den är borta?
Ha en fortsatt bra påskhelg! kramar till er.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela