Oweek & Auckland Museum

Publicerad 2016-03-01 06:26:43 i Nya Zeeland,

Och så var det första mars??? Tjena mittbena vad hände där liksom. Vi har i alla fall haft en fullspäckad dag. Oh massvis av lektioner tänker ni då. HA! Fel. Vi är lediga varje tisdag, så otroligt skönt! Vi har dock ändå spenderat halva dagen på uni. Vi gick här hemma och såsade imorse och helt plötsligt var vi så sena att vi fick kuta upp till skolan och ja, det är uppförsbacke typ hela vägen. Svettiga? Något. Vi hade nämligen bestämt träff med ett par personer som var vänliga och sålde sina gamla böcker till oss. Men vi hann och vi hittade dem och var klara på mindre än en kvart! Då började det roliga - O-week dvs när man kan gå runt och bara plocka på sig mat, pennor, godis och dricka etc från alla som vill värva en till diverse grejer. På vägen hem även gick vi även in på det andra universitetet och kollade deras utbud också. Funderar seriöst på att gå med i Pokemonklubben.  
 
Kom hem, bytte om och satte sen fart mot Domain. Det SPÖREGNADE, alltså verkligen öste ner. Målet var i alla fall Auckland Museum och där har vi spenderat resten av eftermiddagen. Superstort ställe med lite allt möjligt Som tex maorikultur, andra världskriget och gamla grejer. Det mest intressanta var en utställning om Air New Zealand. Man fick bl.a. dra på sig en sorts mask och så blev det som en virtuell tour av hur det kan se ut att resa i framtiden. SJUKT COOLT!! Vi blev helt lyriska av upplevelsen, det krävs inte så mycket för att roa oss så att säga.
 
 
 
 
I det regnade så mycket att vi båda var tvungna att ta av oss skorna... kanske för att vi tagit på oss små tygskor och aldrig lär oss att det regnar jämt här.
Haha ja vad ska man säga om denna bild? 

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2016-03-01 06:47:03

Fina bilder - kul att de har annat än bara dammiga prylar på museumet. kramar i massor!

Postat av: Karin

Publicerad 2016-03-01 13:03:49

Det är alltid lika roligt att läsa er blogg och därtill se fina bilder.
Ni som är såna badkrukor badar lite varje dag numera...
Ha det bra töser!
Kramar i massor :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela