Feber

Publicerad 2016-03-30 12:43:55 i Nya Zeeland,

Godkväll!
Eller god middag borde jag kanske säga men nu gjorde jag inte det hehe. Här har vi sjuk- och pluggstuga (ja båda samtidigt) och därför har vi varit lite frånvarande här. Forsan har megafeber och skulle egentligen mest behöva stanna nerbäddad i sängen men trots detta har vi då samtidigt försökt få in den där förbannade ansökan till Hong Kong. Idag, faktiskt exakt samma dag som det ska vara inskickat (och kanske egentligen framkommet haha) har vi postat de sista papperna. Nu kan vi bara hoppas på att vi inte missat något!
 
Annars kan jag meddela att vi nu har fått ännu en byggnadsställning uppsatt precis utanför fönstret. Denna gång är det precis utanför sovrumsfönstret... jättemysigt. Och på tal om sovrum har vi investerat i vars en ny kudde. De gamla var så tunna och sköna att man lika bra hade kunnat sova på en linjal ungefär. Sjuklingen har redan hunnit testa de nya och betyget var definitivt 5 av 5 toasters!
Inte en nytagen bild men detta är ungefär som det har sett ut hos oss de senaste kvällarna. Nu ska även jag testa den nya kudden, hörs!

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2016-03-30 18:04:36

Vad bra att ni fick i väg ansökningarna till Hong Kong, trots alla hinder på vägen.
Skönt med ny huvudkudde, hoppas att ni sover gott på dem.
Ser ju som en väldigt kulinarisk måltid!
Krya på dig Fanny:)
Kram på er :)

Postat av: Jeanette

Publicerad 2016-03-31 13:20:32

Nu håller vi tummarna för att allt finns med och att flygbiljett till HK är nästa att boka :)
Lång krya på dej kram spec till Fanny som måste äta mer vitlök

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela