En bra dag som ändå inte var så bra

Publicerad 2016-03-03 11:36:01 i Nya Zeeland,

Tjenna!
Alltså vi hade en SÅ bra morgon. Hoppade runt i lägenheten samtidigt som vi gjorde oss klara och lyssnade på Destinys child och Olsen brothers. Gladdes lite extra åt Vickans bebis gjorde vi också. Kom till skolan med en minut till godo och allting bara stämde ni vet. Lektionen var dessutom helt okej och två timmar senare var vi klara för dagen. Ja, svinbra. Sen kommer vi då till det momentet när alltid bara urartade. Ni vet ju vilka problem vi haft VARENDA gång vi ska betala vår undervisningsavgift? Fanny betalade först allt lugnt, sen var det min tur. Då blev det klödd med försäkringar hit och dit och helt plötsligt satt vi båda i skiten. Sen kom snubben som typ är chef på avdelningen för internationella betalningar rusande och började hetsigt skälla på oss. Well. Han visste inte vad han gav sig in på. Vi var trötta och hungriga och lagom på krigsstigen. Så vi vann fighten. Men blev bobbeda, missade alla gratisgrejerna och fick en sen lunch på köpet. 
 
Resten av dagen har vi rastat vår lilla flatmate, varit på gymmet och nu, kl 21.30, gör vi chokladbollar. Diskuterade ett tag huruvida vi skulle göra dubbel sats eller ej. Det blev inte dubbel denna gång. Dagen är inte värd det. Det kommer komma andra dagar då vi kommer vara i större behov av en gryta full av chokladbollar helt enkelt.
Nya sminkhörnan. Lyxigt va?
Hittade denna överroliga funktion på snapchat idag. OMG vad vi har skrattat!
Såhär kul kan vi också ha det ibland. En fin hälsning till pappa Johan var det, grattis än en gång! :)

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2016-03-03 17:24:58

Fy tusan vad ni ser hemska ut- sorry men det var inget lyckat byte?
När det gäller terminsavgifter blir man inte förvånad, verkar inte funka klockrent någon termin-undrar om du vill ha studenter egentligen? Skönt att ni slog dom på tassarna! Bra gjort- kramar till er gottegrisar.

Postat av: Karin

Publicerad 2016-03-03 20:11:48

Den gubben visste inte vem han gav sig på....kan inte förstå att det alltid ska vara så klöddigt!
Ja, töser ni är alltid lika söta på bild.
Kram på er :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela