Broccolisoppa

Publicerad 2016-03-19 09:08:15 i Nya Zeeland,

Tjena guldkorn,
Vi tog fredagsledigt igår. Det har minst sagt varit en intensiv vecka med alla småsaker hit och dit (och ingenting är löst ännu... blir tokig i detta land ibland) och helgen innebär mest plugg. Skolan igår var inte speciellt rolig. Den första lektionen är fruktansvärd, vilket jag tror vi sagt förr. Läraren är helt rubbad och vi fick oss en ordentlig tillrättavisning då vi satt och.... skrattade... lite grann under lektionen. Vi störde liksom inte någon då alla bara sitter framför vars en dator och låtsas boka in hotellgäster i ett datorprogram utvecklat år 1856. Sen var det lunch i 10 min innan vi rusade iväg till HR-lektionen. Resten av dagen gjorde vi... nada.
 
Idag har vi pluggat på café, pluggat hemma, försökt klura ut vilka kurser vi vill och behöver läsa i Hong Kong nästa termin, simmat/gymmat, tvättat, käkat broccolisoppa och nu blir det Skavlan och chokladbollar.
 
PS. Våra älskade jobbare hade ledigt idag. Vi fick sovmorgon!! DS.
Denna lilla skapelse beställde Fiona in för att hitta pluggmotivationen, tror det funkade!

Kommentarer

Postat av: jeanette

Publicerad 2016-03-19 10:14:35

Håll ut! Kämpa -ni kommer att gå segrande ut trots tjuriga gamla lärare som inte förstår varför lönen kommer varje månad. Helt rätt att dela upp dagen och belöna sig med en gobit mellan pluggandet- vi håller på er! Kramar o helgmys till er.

Postat av: Karin

Publicerad 2016-03-19 13:24:32

Ja, kämpa på töser, allting brukar lösa sig till slut.
Ha en trevlig helg o kram på er:)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela