Bio, mat i mängder, höst och lite mer telefonkö

Publicerad 2016-03-23 02:30:59 i Nya Zeeland,

Yo peeps, 
Sitter hemma i vår otroligt studievänliga lägenhet och har precis käkat lunch. Från och med nu är det plugg fram till läggdags som gäller. Antagligen måste vi gå någon annanstans att studa eftersom de borrar så väggarna skakar. Imorgon har vi nämligen ett test och på fredag en inlämning. Och vi har mest lullat runt och gjort annat resten av veckan. Som igår till exempel. Vi gjorde helt seriöst inte ett smack men hela dagen bara försvann ändå. På kvällen var vi på IMAX och såg på bio och åt popcorn till middag. Eller ja, inte Fiona för hon blir lika besviken varje gång de inte har sötade popcorn. Mysigt var det i alla fall!
 
Idag har vi hängt i skolan lite. Lyssnat på en dansk gästföreläsare vilket gjorde det hela lite mer intressant än vanligt. Kanske mest för att han var dansk och för att det inte är svårt att vara mer intressant än tanten som brukar pipa där längst framme. Under pausen ringde vi ca 30 gånger till kinesiska konsulatet och nu ÄNTLIGEN har vi fått svar på våra frågor. Kan berätta att hösten har hälsat på tillfälligt idag igen. Vi fick plocka fram jackorna och vi frös arslena av oss ändå när vi gick hem. Suck.   
igår stod vi på huvet ett tag.
på väg hem från bion
dagens 

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2016-03-23 06:19:01

Mysigt med bio när det börjar kännas höst.
Lycka till med inlämningar och test denna vecka! Kram!

Postat av: Karin

Publicerad 2016-03-23 14:24:48

Lite kul bild den sista. Frusna Hanna fullt påklädd och personen bredvid har shorts.
Lycka till med fredagens göromål!
Kram på er :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela