Att prata med växter

Publicerad 2016-03-21 08:51:07 i Nya Zeeland,

Hej gullisar
Vi firar att det är måndag och sitter och dricker ett glas vin. Mest för att vi kan liksom. Gott är det dessutom, smakar flädersaft! Fiona är på väg hem från jobbet och hon kommer hem till en nystädad lägenhet med ett nypåfyllt kylskåp. Vilka fantastiska flatmates den damen har! På tal om städning så är det ett återkommande beteende. Varenda gång vi egentligen behöver plugga så får vi för oss att storstäda. "Ja men vi pluggar ju bättre om vi har rent och snyggt omkring oss". Som om det har någon betydelse för vår uppsats om duschen är städad och torktumlaren luddbefriad. Nej inte direkt.   
 
För övrigt så kan jag rapportera att våra växter mår SÅ bra i vårt fönster. Fanny pratar med dem varje dag och ger dem så mycket kärlek och vatten att de nästan svämmar över i krukorna och de har växt till dubbel storlek. Dessutom har vår älskade fabror till granne flyttat ut och det är vi jätteledsna för. Morgonen spenderades i telefonkö hos Kinesiska konsulatet här i Auckland, de skulle ringa tillbaka senare. Än har de inte ringt. Vi väntar tålmodigt. Suck. Där har vi främsta anledningen till varför vi behövde ett glas vin. 
På väg hem från skolan. Vet ej vad H tittar på i marken, men det ser ju rätt kul ut
Ja, vi gick hållet om hamnen hem idag. Mest för att följa Fiona till jobbet 
Sen shoppade vi loss, handlade sjukt mycket. Tror att det slår rekord faktiskt. 
Kvällens nöje

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2016-03-21 16:50:49

Tror faktiskt att ni pluggar bättre om ni har snyggt omkring er. Blomster i hemmet gör det betydligt trevligare.
Det är ju en skön måndag med vin!
Njut o ha det gott töser.
Kram på er :)

Postat av: Jeanette

Publicerad 2016-03-22 08:41:32

Ja den gåvan att få blommorna att överleva har Fanny inte ärvt från sin mor iaf...
Ha en fortsatt bra vecka! Kram.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela