andra veckan på tredje terminen

Publicerad 2016-03-11 08:57:32 i Nya Zeeland,

Tjena!
Fredagkväll här hos oss och vi steker kött och rostar potatis för fulla muggar. Sen har vi laddat upp för mojitos som efterrätt och vår plan är att gå till BC för lite fler drinkar senare. Vi räknar redan ner veckorna, som för övrigt går i en rasande fart, och tänker att 13 till nog är överkomligt med tanke på att vi inte kommer få se NZ på länge sen. På tal om det så har vi nu i veckan planerat för en liten roadtrip under vårt mid-semester break i slutet på april. Vi är astaggade och förhoppningsvis får vi också långväga besök då. Oh well, det är ett tag dit och innan dess lär vi ju få sitta lite till med datasystem och grupparbeten.
På väg hem från skolan!
Igår sken solen och det såg ut såhär på queen st
Idag gick vi förbi wintergarden i domain, ett band höll på att förbereda inför kvällen så vi stannade och lyssnade en stund.
Vi har gått all in för mojitos som ni kanske märker och idag samlade vi ju på oss rejält med vuxenpoäng genom att köpa hem dessa och faktiskt tänka att vi ska ha dem i fönstret.

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2016-03-11 11:12:58

Trevligt med blommor. Hoppas att de inte vissnar, ni får väl lämna bort dem när ni gör er lilla roadtrip!
Fint väder har ni, men det ska väl vi också få i helgen är meningen iaf.
Ha en trevlig!
Kram på er :)

Postat av: Jeanette

Publicerad 2016-03-11 12:39:23

Så ofattbart - 13 veckor kvar- känns som att det kommer att gå fort. Vädret ser härligt ut och man blir jätteavis på både sol värme och mojito. Får väl bli sommarens fluga här hemma :) Ha en supergo helg! Klem.

Svar: klem klem
Hanna Fanny Larsell

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela