Top notch

Publicerad 2016-06-05 08:34:53 i Nya Zeeland,

Tjollahopp från the miserable corner in the library!
Vi tog oss hit till slut ändå. Tanken var först att vi skulle hit direkt imorse, vilket ändrades till efter lunch och som landade på 16. Bättre sent än aldrig right? Vi sitter i alla fall längst in i hörnan, vi har noll lampor tända och vi tycker sanslöst synd om oss själva. Vi har dock försökt pigga upp oss lite. Igår kom vi nämligen på den briljanta idén att boka en natt på 5-stjärnigt hotell innan vi checkar in på det fabulösa studentboendet på Hong Kong PolyU. Vi valde självklart hotellet med bäst frukost och bäst roof top pool hehe. Vi har inget visum, inget garanterat rum på studentboendet, inga flygbiljetter men hotell - det är klappat och klart! Det gäller att prioritera som man säger. 
Gårkvällen började på ett nytt favoritställe Xuxu. De serverar drinkar och dumplings, kan ju inte bli bättre!! Nu testade vi visserligen inte dumplingsen men drinken vi tog var ungefär som att svälja en bit av himlen.
 
En liten liveuppdatering: Fanny håller nu på att dö när killen som sitter vid bordet på andra sidan rummet smaskar så högt att ett bebisvrål verkar trevligt i jämförelse.
 
Kan även tillägga att vi som vanligt hade stoooora världsproblem när vi skulle bestämma gårkvällens klädsel. När det väl kom till kritan tog vi inte ens av oss våra jackor... men det var 5 (!!!!!) grader ute.

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2016-06-05 09:38:55

Härligt att ni kom ut och tog några goda drinkar på ett trevligt ställe.
Femstjärnigt hotell med go frukost, de gjorde ni rätt i.
Kram på er :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela