Teppanyaki

Publicerad 2016-06-22 15:02:41 i Nya Zeeland,

Hallå!
Sen vi skrev sist har vi inte gjort mycket annat än att plugga. I måndags kväll tog vi visserligen en välförtjänt paus genom att gå på bio. Filmen var så sorglig att vi satt där alla 3 på rad och snyftade, ändå rätt gulligt. Hur som helst. Sista tentan för terminen är skriven och vi har officiellt klarat av halva utbildningen, sinnes! Klockan ringde strax innan 7 i morse och sedan dess har vi varit i full gång. Nåja, förutom en mindre powernap vid 17. Efter en morgon i skolan som gav sår på fingrarna pga tidspress och mycket att skriva, så blev det massa kramar efteråt när vi sa hejdå till våra vänner. Märklig känsla att vi inte kommer se dem förrän nästa år! Anyways, begav oss raka vägen hemåt för flytt och städning. Vi städade och städade och städade... pust. Powernapade dock som sagt lite i mitten för att vi helst ska vara uppe största delen av natten för att vända på dygnet innan flighten. Nu ikväll har vi varit ute med Olivia och Fiona för att äta teppanyaki. Yum! Blev tokmätta men det satt fint efter all städning.
Detta kan bli sista inlägget på ett tag, runt lunch imorgon packar vi ner internet och ett par timmar senare rör vi oss mot flygplatsen. Ses snart ;)!
En liten pluggbild slank in. 
Igår var vi 'kattvakter'. Det lilla möget klöste på väggarna för uppmärksamhet och vi satt med vars ett vapen redo att attackera (alltså inte vinet då). Väldigt seriösa.
Det kom en skur...
Vår alldeles egna mästerkock kvällen till ära!
Dagens mest upplyftande artikel på Aftonbladet... hoppas csn ser detta.

Kommentarer

Postat av: jeanette

Publicerad 2016-06-22 16:46:13

Härligt snart e ni hemma! Solen och sommaren väntar på er.
Kan det bli dyrare än NZ?? Tror inte CSN bryr sig ett skvatt- de verkar inte ha verklighetsförankring där...
Kram till er från oss.

Postat av: Karin

Publicerad 2016-06-24 16:12:39

Ja, då sitter vi här och väntar på er. Alldeles strax är ni hemma och kan fira midsommar med oss!
Kramar er om en liten stund :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela