När motivationen är obefintlig

Publicerad 2016-06-04 10:27:39 i Nya Zeeland,

Halloj,
Vi sitter vid köksbordet vid vars en dator. Rätt trötta i ögonen. Faktiskt så trötta att en tredjedel av oss gick och la sig för 2h sen. Då var kl 18.00. Kan vara så att jag och Fanny matade henne med svenskt godis och att hon blev extremt sockerhög då hon ALDRIG äter godis och sen fick en rejäl dipp hehe... Men man måste faktiskt ha lite belöning för att kunna skriva uppsats nummer 593 i ordningen. Det är lite som om att orden tagit slut. Nog om det! Idag fick vi hämta upp våra vinterjackor från förrådet. Smått deprimerande MEN det gör oss inte allt för ledsna då vi om 3 veckor kommer ha sommar för ett år framöver. SKÖJJ!  Kvällens plan är att ta på oss våra tjockaste kläder och gå till den närmsta baren som serverar antingen 1. Irish coffee eller 2. En vanlig jävla drinkjävel vi kan sippa på. 
Gårkvällens myspys
De där vinterjackorna kom förresten väl till pass även inomhus. Det är helt SANSLÖST kallt härinne. Max 10 grader..

Kommentarer

Postat av: jeanette

Publicerad 2016-06-04 11:50:46

Tur att ni snart kommer då! Här har vi 30 grader på sina ställen (hos Basse i Hbg t ex) och vi njuter mer normal sommarvärme i Brvik. Kör hårt nu det sista- snart e ni här :) -kram

Postat av: Karin

Publicerad 2016-06-04 15:01:50

Ni är snart i värmen hos oss! Just nu väntar på ett litet åskväder ser så ut på himlen iaf. Mysigt!
Bra med drinkar, då håller ni kanske värmen bättre.
Ha det gott töser!
Kram på er :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela