När man inte vill jinxa

Publicerad 2016-06-13 13:07:27 i Nya Zeeland,

Hej,
Då var den där förbaskade första tentan avklarad. Nix, vet att vi inte bloggade igår men vi pluggade så mycket att vi inte hade tid. LOL. Vi ville bara inte jinxa inför idag. Alarmet ringde kl 07 och vi var alla ungefär lika slut. Dessutom har ju den där lille kattfanen "sovit" mellan (snarare på) mig och Fanny. Det är som att ha en unge. Dock ger hon oss skrattattacker dagligen. Igår fastnade hon hängandes i persiennsnöret, först i munnen sen om bakbenen och sen om halsen och idag trillade hon ner i toalettstolen. För att ge några exempel. Toalettincidenten var för övrigt det roligaste på länge. Vi hörde bara plopp och sen kom katten springandes från dass i raketfart fast med spasmer. Efter tentan tog vi bussen till St. Lukes för att göra veckans största investering: flyttlådor. Därefter tog vi bussen hem igen, käkade gårdagens pizzarester till lunch innan vi styrde stegen mot Snapdragons uteservering. Tro det eller ej men det har varit en otroligt fin vinterdag idag, kallt men strålande sol. Därför slank det ner både en drink och ett glas vin helt utan någon större ansträngning mitt på eftermiddagen en måndag! Ikväll har vi börjat sortera saker, småpacka grejer som ska stanna här och druckit sake. Ingen dum måndag om ni frågar mig.
 Aningens knepigt att åka buss med lådorna. Det gick, men vi kunde ju inte direkt se ut hehe.
 När katten trillat ner i toan så blev Fiona förskräckt och hon åkte hon direkt på en dusch. Behöver jag ens säga att hon varit sur och legat under soffan resten av dagen?
 Nedrans smarrig sake!
 Och ett nedrans smarrigt bubbel

Kommentarer

Postat av: Matilda Berlin

Publicerad 2016-06-13 13:12:16

Håller tummarna för att det gick bra för er!

Postat av: Karin

Publicerad 2016-06-13 16:51:00

Så var den tentan avklarad. Nu är det bara en kvar, bra jobbat töser!
Tror att den lilla kattfanen ger er mycket glädje, trots att hon är jobbig.
Härligt att ni haft en bra måndag. Ni kunde gott unna er lite go dricka efter tentan.
Ha en fortsatt trevlig vecka!
Snart dags för fotboll HEJA SVERIGE!!!
Kram på er :)

Postat av: jeanette

Publicerad 2016-06-13 17:25:52

Grattis- nu e det snart klart! Tänk att ni avverkat halvtid nu!
Nu väntar svensk sommar -kram till er festprissar

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela