Maxat

Publicerad 2016-06-15 11:52:15 i Nya Zeeland,

Haj,
Vi har en riktig slödag idag. Var visserligen ute på uppdrag imorse men gick hem ungefär direkt efter vi var färdiga. Igår däremot spenderade vi desto mindre tid hemma. Vi var istället på Sylvia Park och käkade på vårt all-time-favvo-ställe Wagamama. Vi verkar dock vara de enda två som gillar maten då vi var själva där inne. Förutom personalen som satt och åt då. Sen gick vi ju såklart igenom alla affärerna också, men det var ungefär lika kul som maginfluensa. På kvällen gick vi på bio. Summa summarum en fin dag. Tillbaka till idag. Först fick Fanny följa med  mig till optikern då båda mina linser fastnat i ögonen. När ögonen var färdigspolade slussades vi runt till olika avdelningar på skolan för att lösa lite problem och det gick ju relativt smidigt. Efter en tur på banken var dagens måsten avklarade så vi köpte med oss 3 rejäla sockerbomber (bild finnes längre ner) och kaffe som vi intog framför en guttig film. Vi har faktiskt hunnit med 2 maskiner tvätt, ännu en film, 2 chipspåsar, lite hashbrowns och torkad sötpotatis efter det också. Välpresterat! Och nu mår vi illa av all sunkmat. 
 En väldigt söt utomhus-kaffetjolle!
 Al's Deli står med på vår "ställen att besöka innan vi åker hemåt"- lista. Idag gick vi inom och köpte med oss tre av deras gigantiska munkar. En med vaniljfyllning och kanel, en nutella-munk och den med sprutan i är en snickersmunk med karamellsås. Det blev dagens lunch helt enkelt för efter en halv sån här så orkar man inte mycket mera.

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2016-06-15 13:34:09

Tvi inget kul med linserna tur att de kunde få ut dem och att ögonen inte blev skadade!!!
Härligt att ni äter gott och slöa mellan tvätt och lite måsten.
Sprutmunken....kan säkert va gott!
Kramar i massor till er alla även katten :)

Postat av: jeanette

Publicerad 2016-06-16 05:47:15

Nu e det bara en vecka kvar! Nu ses vi snart. Skönt att ni har några pärlor kvar att besöka för att förgylla vardagen medan ni väntar på hemfärd- fast optikerbesöket kunde ni ju vatt utan (usch). Vi längtar alla- kram till er!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela