Innehelgen so far

Publicerad 2016-06-11 11:11:40 i Nya Zeeland,

Hoj!
Det där pusslet vi köpte i torsdags blev klart igår. Eller ja... helt ärligt så fattades det EN bit. Men den hittade vi imorse. Vi trodde först att katten käkat biten och bad därför Fiona hålla koll i kattlådan men neeej, den låg under bordet haha. Hur störigt är det inte att fattas en bit förresten? Kan vara det mest irriterande som finns förutom när man köper kulglass och man tappar kulan innan man ens hunnit smaka. 
Igår gjorde vi inte många knop som ni förstår. Vi var hemma, pluggade lite, pusslade och på kvällen hade vi skönhetskväll med ansiktsmask och fotbad. Dagen gick ändå fort, men idag är vi uttråkade. Tog oss till ett café för att studa lite men det var SÅÅÅÅ tråkigt. Vi snackade mest annat då vi fick sällskap av Morgan. Tog en runda på stan på vägen hem och sen har vi suttit pall runt köksbordet. Förutom en runda ner om spritbutiken för en flaska ren motivation. Eller vin som man också kan kalla det. 
Denna godsaken hittade vi på Taiping häromdagen. Gott skit. 
Mindre gott skit... Om vi har vin som motivation har Fiona detta. Glass med ostsmak??
Livebild från kaosbordet

Kommentarer

Postat av: jeanette

Publicerad 2016-06-12 08:08:39

Kaos på skrivbordet betyder strukturerad hjärna har jag hört :)
Sista rycket nu girl- ni kör över dom allihop -Lycka till imorgon! Kram i kubik!

Postat av: Karin

Publicerad 2016-06-12 12:22:17

Instämmer med vad som redan skrivits 👍
Massor av kramar till er 😊😊😊

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela