Finitos

Publicerad 2016-06-06 11:04:09 i Nya Zeeland,

Hola peeps,
Första delen av dagen är mindre intressant då den endast spenderats med att färdigställa denna termins sista uppsats. Och faktiskt den sista uppsatsen på AUT för detta år. Det känns lite sjukt. Men ändå lika underbart som en spirello en varm sommardag. Dessutom firade vi med en burrito till lunch samtidigt som vi konstaterade att det inte är ofta vi får stark mat i det här landet. Djupa funderingar sådär en måndag. Ikväll har vi haft en kväll i lugnets tecken. Ja alla förutom katten då som har sprungit runt som en virvelvind i hela lägenheten hela dagen idag. Ett tag var vi fruktansvärt nära på att sälja möget. Hur som, vi har också suttit i bastun en god stund för att värma våra frusna kroppar och nu puttrar potatis- och palsternackssoppan på spisen samtidigt som vi lyssnar på mysmusik framförd av Ronan Keating. Det enda som faktiskt fattas är ett glas vin. Men det är Queens Birthday idag (dvs röd dag) och allt är stängt, buhu...
 

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2016-06-06 15:31:56

Så skönt med att sista uppsatsen är inlämnad och på det ett värmande bastubad och god soppa.
Många kramar till er :)

Postat av: jeanette

Publicerad 2016-06-06 17:26:10

Vi ör lika glada och lättade som ni att ni äntligen lagt författandet på hyllan för denna terminen. Ha det bra nu tjejer och lycka till med de sista 2 tentamen. Kram!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela