Dumplingheaven

Publicerad 2016-06-09 14:58:16 i Nya Zeeland,

Hej,
I morse hade vi ett litet sammanbrott som utlöstes av dåligt kokta ägg. Det är mycket som pågår och mer än hälften går inte riktigt som tänkt. Anyways vi tog oss i kragen och gick ut mot banken och skolan. Problemet är att Hanna knappt kan gå (Vi tror att det är inflammation i muskeln) så vi gick en stund innan vi var framme. På hemvägen shoppade vi loss på apoteket och hoppas att det ska hjälpa. Vi har ju inte direkt suttit stilla de senaste dagarna, vilket antagligen inte har gjort det hela bättre. Så nu tänkte vi att vi skulle göra det hela helgen. Problemet är att vi blir otroligt uttråkade hemma så vi gick och köpte oss ett pussel att sysselsätta oss med. Sen för att lösa dilemmat med att vi bara har broccoli i kylen så gick vi till Xuxu för finmiddag. Xuxu gör endast dumplings och tjusiga drinkar och vi var i extas. På riktigt de godaste dumplingsen på väääldigt länge, kanske till och med någonsin? Vi beställde in massor, jag vågar inte ens skriva hur många vi åt haha! Dessutom toppade vi det hela med att svänga inom Miann för en liten dessert. Herrejisses vilken festlig torsdagskväll vi har haft.
 
 Yum yum yum
 Beställde in lite flera. Kunde nog ätit dubbelt så mycket.
 Kvällens desserter
Gick hem och öppnade pusslet. Kisen ska vara med på allt, jämt. Hon tyckte dock inte att hon fick tillräckligt med uppmärksamhet ikväll så hon la sig under locket och försökte sno bitarna. Tur för henne att hon är söt.
 Dagens shopping!

Kommentarer

Postat av: jeanette

Publicerad 2016-06-09 18:17:33

Ni är väl värda en torsdagsfest! Ser jättegott ut alltihop. Blir svårt att matcha mot matjesill?
Äntligen pussel- vi har 3000 bitar som väntar- bara vi så stor skiva...
Ha en bra helg- o sitt still Hanna!

Postat av: Karin

Publicerad 2016-06-10 08:47:36

Härligt med god mat, dryck och shopping. Det piggar upp och sen pussel på det!
Krya på dig Hanna och ta det lugnt!
Trevlig helg!
Kram på er :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela