De där satans rören

Publicerad 2016-06-07 23:56:21 i Nya Zeeland,

Tjenna, 
Ingen mysig morgon här inte. Vaknade innan klockan av att byggarbetarna både borrade och hamrade. Ca 5 minuter senare knackade det på dörren. Paniken som infinner sig varenda gång det knackar är inte nådig. Inte bara för att det känns sådär att öppna dörren nyvaken iklädd pyjamas men dessutom måste man ju leta upp kattskrället och låsa in henne nånstans. Lika jobbigt varje gång. De dom ville prata om var i alla fall rören, en gång till. Nej det är faktiskt tredje gången nu. Tröttsamt... Men nu är det tydligen fixat i alla fall. Det tog ca 5 minuter.  
Igår hade vi en såndär nödvändigt off dag där vi inte gjorde ett skvatt. Förutom att skriva ut en massa papper och artiklar och gå på promenader. Idag, däremot, ska vi börja plugga inför måndagens tenta. Så skoj vi ska ha det. I eftermiddag ska vi dock följa med Fiona runt hela Auckland igen. Denna gång i jakt på lägenhet och inte körkort. 
Gårdagens promenad
 Tog på oss väldigt mycket kläder innan vi gick ut. Det blåste massor och det var inte många grader. Det hindrar dock inte kiwis från att gå i shorts. Dock har de täckjacka till shortsen och som pricken över i, strumpor i flip-flopen.
 Hela stan kryllade av folk igår, men McDonalds tog ju ändå priset. Kön in var seriöst ca 300 meter lång och de hade en portis som fick släppa in folk. Tydligen var det "back to the 70's" igår, med både priser och burgare från 70-talet. Att en QP för 75c kan dra så mycket folk...

Kommentarer

Postat av: jeanette

Publicerad 2016-06-08 05:38:45

Skönt med mellandagar - lycka till med pluggandet - funkar säkert utan burgare :)
Håller tummar och tår.

Postat av: Karin

Publicerad 2016-06-08 08:00:25

Passa på att njut av lite svalare väder, snart är ni hemma i värmen och svettas...
Massor av kramar till er :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela