strålande solsken och ösregn

Publicerad 2016-02-27 14:12:36 i Nya Zeeland,

Haj,
Vi har haft ännu en superhärlig sommardag. Gick ner till gymmet i morse och sen packade vi strandväskan och drog till Mission Bay. Det blev en annan strand idag pga vädret, enligt vissa rapporter skulle det vräka ner hela dagen medan vissa visade på fint väder. Så vi åkte mot solen och klarade oss undan skurarna som såg ut att hänga över North Shore hela dagen. Bränt oss lite, ätit magnum, badat och spelat strandtennis är ungefär vad vår dag inneburit. Åkte de sju minuterna in till city och möttes utav ösregn, tog av oss skorna och gick barfota hem i pölarna. 
 
Ikväll mötte vi upp Shri för lite öl och drinkar. Riktigt trevligt! Dilemma uppstod dock när vi skulle klä oss för kvällen och upptäckte att båda inte bara bränt sig utan fått feta solexem överallt. Det går ju inte ner så många grader på natten vi fick bestämt skylta med våra röda märken. Oh well.
Var i alla fall först på Northern Steamship och sedan på Mercure hotels bar för att hälsa på Shris vän och dricka drinkar. Bra avslut på dagen!
Dagens vy. Det sämsta med M-bay är dock att folk tycker att det är skojsigt att mata måsarna vilket innebär att man inte kan äta på stranden alls.  
I väntan på bussen gick vi upp för kullen och kollade på utsikten och savage memorial.
Kan avslöja att utsikten var bättre än själva memorial. Ytterst svårt att tro, men sant lol.
Skulle ta en bild på oss båda som totalt failade. 
Kom till la stada och möttes av detta sköna sommarregn
Planen var en takterass men det vräkte ner halva kvällenn så det fick bli inne på NS

Kommentarer

Postat av: jeanette

Publicerad 2016-02-27 15:55:36

Gott att se att ni kan roa er och ha det bra.
Kan tro att det är öns tjusning med ständiga snabba väderomslag- nu hade tur idag iaf.
Här har vårsolen lyst och lite vårarbete har börjat :) Trötta häckar vi i soffan en stund. Kramar till er o önskan om en skön kommande söndag!

Postat av: Karin

Publicerad 2016-02-28 08:07:34

Häftiga väderomslag må jag säga.
Fina bilder som vanligt!
Ha det gott töser:-)
Kram på er:-)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela