verkligheten

Publicerad 2016-12-12 05:48:20 i Hong Kong,

Halloj!
Måndag idag och vi är inne på sista hela veckan i Hong Kong. Det är rätt sjukt att på de resterande 8 dagarna har vi 4 tentor. Så ni förstår ju vad vi gör dagarna i ända. Varvat med lite roligheter förståss. Vi har bland annat varit på H&M 3 dagar i rad (och handlat varje gång..), käkat yummy nudlar på Teawood, tuggat i oss en del lussebullar, tömt en ännu större del kaffekoppar och tappat räkningen på ur många gånger vi sagt 'fan vad fjantigt att vi ska kunna det här'. Igår skulle vi käka lunch på det enda stället på uni som hade vettig mat. Trodde vi. När vi började äta våra sallader i lördags insåg vi att det KRÖP i dom!!! Så vi gick in och sa till och fick svaret 'äsch, det är nog från träden (som inte direkt finns vid uteserveringen), ni kan få en ny'. Ja nej tack, kanske tur det hände i slutet av terminen? 
Annars pågår åka-vidare-till-nytt-ställe-rensning av våra grejer. Det blir ju tyvärr så att man samlar på sig en hel del nya grejer plus sliter upp många andra och har en väldigt begränsad ägodelsvikt. I-landsproblem när man flyttar från ett av världens hörn till ett annat ett par gånger om året. 2016 började liksom i Sverige, sen NZ innan vi åkte tillbaka till Sverige igen och i höst åkte vi hit och nu är det dags att packa ner hela livet igen. Det är rätt sjukt när man tänker på det. Att pendla har fått en ny innebörd hos oss kan man väl säga... haha. Lite överblivna bilder från Kina: 
Inne i Bell Tower
och så utsidan
Vår lille miiise, inte ett blogginlägg utan att hon får lite uppmärksamhet hehe. 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2016-12-12 15:47:15

Inte klokt att denna terminen också snart är avklarad, bara några få dagar till.
Packa är ni ju specialister på!
Härligt att ni roar er mellan allt pluggande.
Lycka till med tentorna töser!
Kram på er :)

Postat av: Jeanette

Publicerad 2016-12-13 05:53:56

Tid är ett märkligt fenomen-om bara om några timmar är 1 av tentorna avklarade. Vi håller alla tummar o tår! Mysiga bilder - kisen speciellt :) Kraaaammm

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela