Sovmorgon

Publicerad 2016-04-16 10:09:04 i Nya Zeeland,

Hej mangos,
Imorse tog vi sovmorgon. Asså hör ni hur najs det låter eller? Det var SÅ välbehövligt. Våra hjärnor och kroppar är på helspänn hela tiden dygnet runt så vi är ständigt helt slut. Alltså lika trötta när vi vaknar på morgonen som när vi går och lägger oss på kvällen. Som tur är, har den ena due daten blivit flyttat och vi fick 5 extra dagar att skriva på. Lovet kunde alltså inte ha börjat bättre. Förutom om vi hade kunnat ligga på en stand med en paraplydrink i näven det vill säga. 
 
Igår kväll hade vi förresten en riktig slappefredag. Pyjamasbyxorna drogs på redan vid 18, vi tvättade, vi käkade rödbetssoppa och godis. Sen avslutade vi med ett par avsnitt Grey's Anatomy i sängen. Och om ni inte redan har räknat ut det så skriver vi satan idag. Vi alla 3 satte oss på cafe framför vars en dator med hörlurarna inpluggade för största möjliga koncentration. Handlade på vägen hem och ikväll har vi käkat gårdagens rester till middag och nu är vi parkerade i vars en soffhörna. Roligare än så blir inte denna lördag mina damer och herrar!
Testade nytt choklad idag. WOW. Ny favvo, vi lovar härmed att ta hem lite. Garanterar dock inget smakprov. 

Kommentarer

Postat av: jeanette

Publicerad 2016-04-17 07:00:45

Tur att det finns god choklad även på NZ-behövs nog när man ska få ihop 15 000 ord. Denna får man kanske testa vid besök?
Kramar till er fr oss i Brvik

Postat av: Karin

Publicerad 2016-04-17 09:45:18

Ser framemot att få testa er nya favoritchoklad!
Massor av kramar till er :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela