Service hit och service dit

Publicerad 2016-04-06 11:19:29 i Nya Zeeland,

Hej där små piprensare,
Myskväll på vår gata i stan. Det blåser isvindar från sydpolen och därför har vi tända värmeljus och så har vi fått rota fram de långa pyjamas byxorna. Vi dricker 5 liter te om dagen också. Kan inte annat än gilla det lite dock. Tillfällig frossa kan man kalla det.
 
Spenderade förmiddagen på uni. Det var otroligt inspirerande som vanligt. Käkade en rekordtidig lunch klockan 9.30 då vi ALLTID blir svinhungriga under den andra föreläsningen och inte kan koncentrera oss. Hjälpte det? Njäe.. vi var inte hungriga i alla fall. Köpte med oss en liten smoothie på väg hem, studade en liten stund och tog sen en promenad runt "kvarteret". Hitta två helt perfekta solstolar på vägen. Det var som om de var utställda just för oss så vi fick ju sätta oss där ett tag och lapa sol som de äkta svennebananerna vi är. 
Upptäckte nyss att det ser ut som om vi sitter precis bredvid toaletterna?? HAHA... asså vi är egentligen på tryggt avstånd så ni vet.
Rosorna blommade så fint i parken
 
 

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2016-04-06 13:01:47

Så härligt och njutbart sitta och gassa i solen.
Vackra rosor.....
Kramar i massor till er :)

Postat av: Jeanette

Publicerad 2016-04-06 13:22:13

Alltid vackra bilder från er- härligt.
Här har vi blivit uppväckta och insett att sommaren minsann inte är här -snålblåst och halva tempen mot igår -brrr...

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela