Queenstown

Publicerad 2016-04-29 02:18:59 i Nya Zeeland,

Hallå,
Sorry för att vi är så sega på att uppdatera, men det har gått i ett.  Nu är vi tillbaka i Auckland och har fällt upp datorerna för en intensiv pluggvecka. För att börja där vi avslutade sist ;
Efter två nätter i Wanaka så körde vi mot sista stoppet, Queenstown. Det var ett virrvarr av bilar och folk när vi kom fram och vi letade parkeringplats ett bra tag. När vi väl blivit av med bilen behövdes både mat och kaffe och vi stegade bort till Bespoken, där vi åt fabulösa pannkakor till frukost (och som vi sedan åt tre dagar i rad, yum). Såg oss omkring lite i stan och checkade in oss för nattens boende. Hade en lugn dag med ett par öl till livemusik och massa mat. I onsdags var det dags för whitewater rafting. Vägen dit var så häftig och själva raftingen var vi alla urnöjda med! Sista dagen, torsdag så åkte vi upp med gondolen och njöt av utsikten, kollade på när folk hoppade bungy jump samtidigt som vi sippade på en öl. Nedrans fina dagar om ni frågar mig!
Hela veckan har varit helt fantastisk, vädret har varit på topp med bara en regnig dag vilket är riktigt bra så här i slutet på april. Vi har fått se så himla mycket fint och vi har ju lyckats pricka in den vackraste årstiden med alla höstens färger. Urnöjda är vi och det lär ju inte dröja länge förrän vi beger oss iväg igen. Ska bara äta nudlar i någon vecka och ta igen allt plugg först.
 En bira med utsikt.
 
 Queenstown, äventyrens mekka. Tyvärr var vi sega med att boka så det var mycket som var fullbokat. Därför fick fallskärmshopp och sånt skoj vänta till nästa gång.
 
 
 Pannkaksfrukost!
Bilder från när vi gjorde river rafting kommer, våra vänner är dock fortfarande kvar på sydön och glider omkring så när de är tillbaka så kommer resterande av bilderna upp.

Kommentarer

Postat av: jeanette

Publicerad 2016-04-29 06:46:03

Fantastiskt -vad mer kan man säga. Vykortsbilder. Så kul att vädret höll i sig-betyder ju så mycket.
Ser framemot nästa hög m bilder- kram!

Postat av: Karin

Publicerad 2016-04-29 11:32:56

Härlig semester med härligt väder. Helt underbara bilder, vilken fantastisk natur!
Kram på er :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela