När ingenting funkar

Publicerad 2016-04-17 12:00:48 i Nya Zeeland,

Hej hopp!
Sitter i soffan och kollar på en rätt värdelös film. Har ofrivilligt fått käka hämtpizza från grannen på andra sidan gatan till middag så vi ansåg att vi lika bra kunde inta den i soffan framför en film. Jag började laga middag och insåg efter en go stund att nej, ugnen blir inte varmare än 50 grader. Skoj. Nu är fönstret, tvättmaskinen och ugnen kinkiga allihop. Om det ska ta lika lång tid att fixa som fönstret så hinner vi både åka härifrån i juni och komma tillbaka i januari innan något hänt. Nu ska vi visserligen inte behålla lägenheten, men ändå. 
 
Idag har det spöregnat hela dagen. Trots detta tog vi oss till unis bibliotek för att leta efter böcker publicerade 2010 och framåt för det skulle finnas "massor" av användbara böcker där. Jo men tjena. Dagens skämt. Majoriteten är från 1995 och har inte blivit använda sedan 1996. Det gick inte kanon, med andra ord. 
Detta är vad som händer varje fredag när vi går hem från uni. Vi går Queen Street ner, går in i alla butikerna och leker lite. Det tar ALLTID minst en timme att gå hem när det i vanliga fall tar 10 min.
 
Härom veckan när vi hämtade paket, så glada blir vi då :)

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2016-04-17 18:26:36

Hoppas pizzan var god i alla fall!
Trevligt att paketen är uppskattade. Även de som skickas till fel adress, men kommer fram ändå:)
Kramar i massor :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela