"Ledig" dag

Publicerad 2016-04-12 12:22:36 i Nya Zeeland,

Ingen skola = utflykt! YES! Hela vägen upp till favvocaféet GJ's har vi gått idag för att plugga... Det är inte så mycket favvo idag dock då de gav helt fel kaffe. Vi försöker beta av så mycket vi kan men det är fruktansvärt svårt då lärararna helst väntar in lovet innan de ger oss information om våra uppgifter så att vi ska kunna jobba under lovet. Jo tack, men vi skulle vilja sätta igång NU. Till den 20 maj ska vi skriva 4 uppsatser på totalt ca 15000 ord, alltså cirka 50 A4 sidor som vi ska fylla med relativt menlöst dravvel och en jävla massa referenser :)))))))
 
Tidigare idag har vi bokat flygbiljetter så vi kommer hem från sydön också. Städat lägenheten lite, gymmat för att rensa skallen och käkat lunch. Fick dessutom vars en glass som motivation/belöning/efterrätt av Fiona när hon kom hem från uni, det var välbehövligt vill jag lova!  
Äter gör vi mest hela tiden. Ikväll åt vi alla 3 paj + broccoli gratinerad i ugnen med 5 kilo ost på. Och igår åt vi potatismos direkt från grytan. Studentliv deluxe. 

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2016-04-12 15:51:36

Usch en sån massa ni ska skriva, men det fixar ni girls!
Mat är bränsle, bara stoppa i er och njut :)
Kramar i massor till er :)

Postat av: jeanette

Publicerad 2016-04-12 17:32:20

Gott med mos - mat måste man ha
Kör hårt -ni fixar detta -får köra på ackord eller skift - skriv hälften var :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela