JADÅ

Publicerad 2016-04-14 12:23:05 i Nya Zeeland,

Började dagen på vars ett håll med yoga och gym. Härlig start! Hade annars en lugn morgon här hemma, Fiona var på jobb och vi lullade runt lite innan vi traskade iväg till uni vid 10.30. Vet ju att ni nu undrar hur testet gick. Det gick svinbra!! Så jäkla nöjda var vi när vi efter 2 timmars lektion och en god lunch i solen på unis torg var på väg hemåt igen med vars en glass i näven en såndär fantastisk höstdag. Väl hemma satte vi igång med skrivandet och - dra på trissor - idag gick det riktigt bra och för en gångs skull känns det som om vi kommit någonstans. Just denna uppgift känns genomförbar. Efter den där värdefulla matlagnins- och matätningspausen vid 18-tiden tog vi även en kvällspromenad. Vet egentligen inte om jag vågar säga detta men ikväll åkte vantarna fram hehe...
 
Imorgon har vi ännu ett mindre prov. Fiona gjorde det redan i tisdags och kom hem jättelycklig och sa "det var jättelätt". Så vi yoloar ännu en gång och hoppas på liknande resultat som idag (:
GOETT 

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2016-04-14 13:33:22

Ni e grymma

Postat av: Karin

Publicerad 2016-04-14 13:43:39

Jadå helt riktigt ni är grymma! Ni kommer till att fixa alla uppgifter. En efter en kommer ni att beta av dem:)
Här är det också vantar på, ni har det mycket varmare än vi....
Kramar i massor till er :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela