Hoppsan

Publicerad 2016-04-03 11:01:18 i Nya Zeeland,

YO,
Helt utan att vi egentligen hunnit reagera så har det gått rätt många dagar sen vi uppdaterade. Vi har helt enkelt varken haft lust eller ens egentligen tid för det. Forellen är fortfarande sjukling så ärligt talat har vi inte gjort allt för mycket. I torsdags färdigställde vi vårat grupparbete och som vår kära gruppmedlem och vän sa så kändes det som om vi publicerade en bok (bildbevis längre ner) och i fredags höll vi en powerpointpresentation om den där "boken". Vi fick bra feedback så det känns fint! :)
 
Igår blev det lite pannkaka och lite koreanskt till lunch och på kvällen spelade vi strandtennis och drack vin samtidigt som vi alla tre jobbade på vår vighet, rätt fin lördagskväll ändå. I natt fick vi en timmes extra sömn och har nu klock-officiellt lämnat sommaren bakom oss. Tog alla våra grejer med oss imorse och gick till Gloria Jeans, käkade lite kanelbulle och pluggade lite. Har varit otroligt fint väder idag. Det såg vi genom fönstret på caféet i alla fall haha. Ikväll kände vi att vi behövde lite extra god söndagsmiddag så det blev bannemig tacos. Jädrans vad vi åt, MUMS! 
Le book

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2016-04-03 14:19:51

Verkligen ett digert att arbete ni gjort töser bra jobbat!
Tacos till söndagsmiddag det är nice:)
Kram på er :)

Postat av: Jeanette

Publicerad 2016-04-04 06:35:44

Bra jobbat -en sten mindre att bära. Nu är ni på gång-
Fanny krya på dej och ha en bra arbetsvecka.
Kramar från oss.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela