Hallelujah moment

Publicerad 2016-04-07 11:20:54 i Nya Zeeland,

Hej hej,
Torsdag igen. Och dagen är redan slut. Igen. Tiden går fort när man har roligt! Vi var klara rekordtidigt imorse och hann gå en omväg till skolan. Alltså kors i taket, det har aldrig hänt förut haha. Skönt var det i alla fall med en extra promenad sådär. Hade sedan lektion i två timmar i världens största kylskåp, även kallat businessbyggnaden, och därefter belönade vi oss med en lunch tillsammans med Fiona och Michelle. Det blev koreanskt idag (igen). Vi har kommit fram till att även om det är gott finns det väldigt många länder med väldigt mycket trevligare matkultur. Köpte med oss en kaffe på vägen tillbaka till uni och styrde stegen mot biblioteket. Hann ungefär dricka upp kaffet sen var vi tvugna att lämna då vi 1) frös så vi hackade tänder, 2) behövde mer kaffe och 3) inte hade ett fungerande internet. Hur nu det är möjligt på skolans bibliotek... Det blev favvocaféet GJ's istället!
Dagens bästa: De har plockat ner byggnadsställningen utanför vårt sovrumsfönster. SCORE!
I denna lilla färgglada luda käkade vi lunch. Och när vi gick plockade vi i stort sett med oss hela deras bjudgodisskål...
Typiskt Aucklandväder. Sol, 23-ish grader med regnet lurandes runt hörnet.

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2016-04-07 11:30:45

Det är iaf skönt att prisnivån på restaurangmat är överkomlig till skillnad från köpa mat själv. Antar att de accepterar att bli rånade på godisskålen då ni spenderar en del tid där:)
Ha ett superbra slut på veckan med fullt ös.Kram

Postat av: Karin

Publicerad 2016-04-07 15:22:10

Alltid något med en färggrann luda, hyfsat käk och gratis godis.
Tänk så härligt med 23 grader varmt....
Kram på er :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela