Dinner and dessert

Publicerad 2016-04-04 12:08:15 i Nya Zeeland,

Tjenna peeps,
Här har vi haft en helt ypperlig måndagskväll. Efter en average dag bestående av en massa p så som plugg, pizza, prokrastinering och pyjamas så bestämde vi oss för att lämna lägenheten för kvällen och testa en tidigare oprövad restaurang. 5 minuters familjeråd senare hade vi avgjort vilket ställe vi skulle testa. Det blev Café Hanoi, alltså vietnamesiskt. Café Hanoi är känt för bra mat och ligger på listan över topp 50 restauranger i Auckland. Kanske för att vi har hört så mycket bra om det som vi hade ganska höga förväntningar. Det fanns precis ett bord ledigt när vi kom och vi beställde in tre olika rätter för att dela på. Vinet var kalasgott men vi blev inte riktigt impade av maten. Lite besvikna över huvudrätterna bestämde vi oss för att gå till ett annat nytt ställe för dessert. Och herregud vilken fullträff. Riktigt 10-poängsställe!! Miann heter den nyöppnade dessertrestaurangen med 10 minuters gångavstånd hemifrån. Nu ligger vi i soffan med matkoma. Perfekt helt enkelt. Kvällens meny i bildformat:
 
 
 
Magiska desserter. Tog endast en bild men jag kan nog lova att det inte är sista gången vi går hit och nästa gång ska vi fota deras monter med alla godsaker i..., Yum.

Kommentarer

Postat av: Veronica Wallgren

Publicerad 2016-04-04 12:35:00

Åh vad gott!

Postat av: Emilie Levinsson

Publicerad 2016-04-04 12:38:57

Åh så gott!=)

Postat av: Jeanette

Publicerad 2016-04-04 13:27:56

Inte fel för en måndag!
Skönt att ni hann plugga innan matkoman :)
Superkram från oss.

Postat av: Karin

Publicerad 2016-04-04 15:29:13

God mat och dryck på en måndag så härligt!
Kramar i massor till er :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela