Äppelpaj

Publicerad 2016-04-05 12:00:04 i Nya Zeeland,

Hallojen!
Tisdag idag. Vilket innebär att vi egentligen inte behöver gå upp för den evighetslånga backen till uni. Men vi gjorde det ändå eftersom Aucklands bästa apotek finns på UoA. Vi behövde nämligen studentuppåttjack eller vitaminer som annat folk vanligtvis kallar det och vi har nu spenderat ungefär hela denna månads csn-lån där. Tog sen en tur genom Albert Park och citys fantastiska utbud av affärer innan vi traskade hemåt igen. Väl hemma blev det lunch och sen slog vi på stort och bakade en äppelpaj. Förutom att pajen inte var den bästa vi någonsin gjort då vi skippade mätverktyg (och recept), att vaniljsås i NZ inte är samma sak som vaniljsås i Svea rike och att vår ugnsform läcker värre än en itusågad vattenslang och vi därmed höll på att sätta igång brandlarmet pga kraftig rökutveckling så blev resultatet fantastiskt! Kvällen har inte inneburit något mer spännande än gym och plugg. 
Albert Park. Och ja, vet att det ser skitvarmt ut. Skenet bedrar. 
Men vi hade ändå shorts utan att förfrysa. Gissar på 23 grader kanske? Vi är kyllingar, vi vet.
 
Ur estetisk synpunkt blev den perfekt hehe (:

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2016-04-05 18:57:42

Jag vet inte två personer till som är såna fryssenkyllingar som ni.....själv har jag njutit i kolle idag jäsigt!
Äppelpajen ser jättegod ut :)
Kram på er :)

Postat av: Jeanette

Publicerad 2016-04-05 19:36:25

Oj nu e vi snart ikapp- vi hade 20 grader och sol i Kstd idag- utefika o folk gick i skjortärmarna - fantastiskt vårväder- sålänge det varar :)
Ser ju wundergut ut den där äppelkakan! Kram!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela