Som ett brev på posten

Publicerad 2015-09-12 05:54:44 i Nya Zeeland,

Haj,
Vaknade upp smått förkylda idag. Inte så förvånande, vi har väntat på det. Hoppas bara att det håller sig och försvinner fortare än kvickt.
Vi har snart gått förbi 7 månader i NZ. 7 månader som innan har varit det längsta vi varit utanför Sveriges gränser i ett svep är snart passerat. Vi lever som i halvårsperioder, precis som att vi delar in livet och planerar för 6 månder i taget. Helt naturligt i våra hjärnor men det är kanske märkligt? Jag vet inte. Vi är ju i alla fall inne på andra halvan nu och det känns som att hemresan är nära fastän det egentligen är en bit kvar. Hur som helst så har vi haft slappedagar både idag och igår. Soffan känns liiite tom och vi går runt och tänker "where's Carl?" stup i kvarten. Forsan och jag tog nyss en promenad i stormen och hamnade som vanligt i Domain, otroligt fint är där! Nu vankas det dock lunch för oss alla - hash browns med scrambled eggs står på menyn!
Lite random pics från detta kära lilla lov:
 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2015-09-12 06:04:23

Skönt med slappedag efter resan.
Bry er inte om att bli förkylda skit i det.
Tiden går fort till november!
Kram på er♥♥♥

Postat av: Karin

Publicerad 2015-09-12 06:05:56

Haha det var jag som var anonym.....

Postat av: Jeanette

Publicerad 2015-09-12 07:23:29

Håller m Karin - förträng förkylning -inta c-vitamin o vitlök. Härliga bilder-gott att ha ett så mysigt lov i minnet när vardagen pinnar på- vi ses ju snart!Ge järnet nu i två månader -sen blir det kydbollar o pantofflor o brunsås -det ni!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela