När gravitationen känns extra mycket

Publicerad 2015-09-19 13:36:24 i Nya Zeeland,

Hoppla hej,
Vi hade en sjukt bra kväll igår med våra vänner, den kommer vi leva länge på. Den där omtalade sojun var som en mild version av vodka och slank ner otroligt lätt i våra strupar. Kvällen började med mat och drickspel på en restaurang där det verkligen kändes som om vi var i Korea och maten var helt galet god. Sen slutade det med karaoke, sönderylade stämband och trötta magmuskler efter alla asgarv kvällen bjöd på. Vaknade idag och insåg att den där bakfyllan som Kath nämnde att soju ger var lika jobbig som hon beskrev den. Vi bestämde oss ändå för att åka till Sylvia Park. Vad har vi gett oss in på frågade jag Fanny när vi gick mot hissen, hennes svar blev: "det finns mat där" och jag var därmed övertygad. Sen lullade vi runt på shoppingcentret i ett par timmar innan vi tog tåget hem till soffan igen. Sen har vi tittat på film medans regnet har vräkt ner utanför. Fin lördag kan ni tro.

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2015-09-19 16:47:07

Efter mycket rolig och minnesvärd kväll, kan man stå ut med lite bakfylla.
Skönt med en slappe lördag med myskväll!
Fortsätt och njut och ha det gott töser!
Massor av kramar till er :)

Postat av: jeanette

Publicerad 2015-09-19 19:53:19

Verkar som om tsunamin har slagit till långt upp på landbacken? Härligt med en så kul lördag- och stort Grattis Fanny till bra resultat! Det värmer extra!
Kramar till er från oss!

Postat av: Siv

Publicerad 2015-09-20 08:02:34

Stort GRATTIS Fanny till jättebra resultat
på provet.Det var väl värt att fira och ta
smällen bakefter.

Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela